E-mail:

info@gardenangels.hu

Kecskemét:

+36 30 331 9945

Szép kerttel teljesebb az élet

Örülünk, hogy itt vagy, mert ha így esett, valószínűleg te is osztod a véleményt, hogy egy szép, rendezett kert nélkül lehet élni, de nem érdemes. Azonban te tudod a legjobban, hogy a frissen nyírt gyep illata, a formára vágott sövények izgalmas sziluettje és az illatos virágok színes forgataga mögött fáradtságos munka áll.
Bízd ránk a fáradalmakat, te pedig élvezd azokat a tevékenységeket, amelyekért kerted megálmodtad!

Legyél a Garden Angels partnervállalkozója!

Elismert kertgondozó csapatunk, a Garden Angels franchise partnereket keres az ország egész területéről. Ha olyan vállalkozást szeretnél, ami boldoggá és sikeressé tesz egyszerre (és nem félsz a kétkezi munkától), jelentkezz még ma!

Tudtad, hogy a kertgondozást a kutatások világszerte a “legboldogabb” szakmák közé sorolják? Hisz ott a növények közelsége, a szabadság, a változatosság, a kellemes látvány. A kutatások arra azonban nem adnak választ, hogy mitől lehet valóban tartós ez a boldogság. Mi már tudjuk a válaszokat és veled is megosztjuk, ha partnerünk leszel.

A Garden Angels sikere a tiéd is lehet!

Mikor úgy döntöttünk, a kertek angyalai leszünk, egy cél lebegett a szemünk előtt, hogy olyan munkánk legyen, melyet valóban élvezünk. Ahol nem számít semmi más, csak a látható, kézzelfogható, szépséges eredmény. Hátrahagytuk addigi munkánkat, vállalkozásainkat, hogy békésebb vizekre evezzünk.

Aztán rájöttünk: ennél azért többről van szó. A kertészet komoly szakma, amit csak úgy lehet művelni, ha rendelkezünk a kellő szakmai, szoftveres vagy éppen árképzési háttérrel.

Ma a Garden Angels az egyik legeredményesebb és egyben legegyedibb koncepcióval rendelkező hazai kertészeti cégek egyike. Valóban a kertek angyalai vagyunk: mire a tulajdonos hazaér, angyalként, halkan és környezetbarát módon rendbe tesszük kertjét.

Az eredményeink önmagukért beszélnek:

Hosszú, göröngyös út vezetett idáig – melyet neked szerencsére már nem kell végigjárnod. Ha franchise partnerünk leszel, készen megkapod azt a szakmai hátteret és módszertant, amelynek birtokában sikerre viheted saját vállalkozásodat.

Kiadott árajánlataink 86%-a elfogadásra kerül.

Évfordulós ügyfeleink 92%-a megújítja szerződését.

Ügyfeleink 100%-a időben kiegyenlíti számláját.

Milyennek látunk téged?

Könnyű lenne idilli képet rajzolni a kertgondozó vállalkozásról, de a gyakorlat azt mondatja velünk, hogy jobb, ha már most kigyomláljuk elképzeléseidből az oda nem illő részeket.

Azt tehát már tudod, hogy nem kell sem képzett kertésznek, sem dörzsölt vállalkozónak lenned, de a vállalkozó szellem és a tudásvágy elengedhetetlen. Ha keményen dolgozol, a nagyszerű eredmények sem váratnak magukra.

Történetek és eredmények

A gondolat már rég motoszkált bennem, hogy nem akarok "biorobot" lenni. Inkább olyasmit szeretnék dolgozni, amit élvezek.

Éles váltás volt az informatika világából kertgondozóvá válni. Azt tudtam, hogy a szabadban szívesebben dolgozom, mint a neonfényben. Nagyjából azt is tudtam, hogy mit szeretnék csinálni, de a "hogyan"-nal kapcsolatban voltak kérdések.

Kezdő vállalkozásként szuper döntés volt csatlakozni a Garden Angels csapatához.

A kezdő lépésektől - mint cégalapítás, ideális géppark, szerződés minták, árazás stb,- mindenben jött a segítség.

Nem kellett az arculaton sem gondolkodni, mindent készen kaptam. Ha valamiben bizonytalan vagyok, mindig jön a segítség

Zoltán, Garden Angels partner

Bár a pandémia miatt nem a legideálisabb időpontban kezdtem vállalkozásba, mégis sikerült beindítani a vállalkozást.

Az indulás és a folyamatos működés sikeressége nagyban köszönhető annak a jó döntésnek, hogy csatlakoztam a Garden Angels-hez.

Komplex, kidolgozott rendszerbe léptünk bele. Sokkal könnyebb és gyorsabb így a haladás. Szakmai kérdésekben folyamatos segítséget kapok és a tapasztalatok cseréje is nagyon hasznos.

A légkör baráti, családias. Jó így dolgozni!

Egy év elteltével biztosak vagyunk a folytatásban.

Zoli, Garden Angels partner

Ilyen lesz saját Garden Angels vállalkozásod

Felsőfokon gondozod ügyfeleid kertjét.

A legteljesebb, “360 fokos” csomagunk egyenesen azt ígéri, hogy az ügyfélnek nincs más dolga a szépen gondozott kertjében, mint élvezni az életet: kávézni, gyerekkel, kutyával játszani, vagy amit csak szeretne.

A saját eszközeidet használod.

Minden partnerünktől elvárjuk, hogy olyan szeretettel, igényességgel művelje mások kertjét, mintha csak az övé lenne, ehhez szerintünk szorosan hozzátartozik, hogy saját eszközeidet használd.

Szoftveres hátterünkkel dolgozol.

Szoftverünk átlátható működést, a hatályos jogszabályi követelmények – a GDPR - betartását ígéri megrendelőidnek, amitől bizalmuk jócskán megnő irántad.

Mit kapsz tőlünk?

Készen kapod a vállalkozásod virágba borulásához szükséges alábbi eszközöket
Gyakorlatilag mindent megadunk ahhoz, hogy szinte azonnal megbízásokat vállalj Garden Angels kertgondozó vállalkozóként és stabil ügyfélkört építs ki.

Hogyan lehetek partnervállalkozó?

Könnyű lenne idilli képet rajzolni a kertgondozó vállalkozásról, de a gyakorlat azt mondatja velünk, hogy jobb, ha már most kigyomláljuk elképzeléseidből az oda nem illő részeket.

Jelentkezz még ma.

Ha érdekel a vállalkozási lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot oldalunkon keresztül, az alábbi űrlap kitöltésével.

Találkozunk.

Időpontot egyeztetünk, találkozunk (online vagy személyesen), felteszed a kérdéseidet, mi a legjobb tudásunk szerint válaszolunk.

Szerződünk.

Ha minden fontos részlettel tisztában vagy, megkötjük a szerződést.

Tanulás.

Kezdetét veszi a tanulási folyamat, amelynek során egy kompakt oktatóanyagot kapsz tőlünk, hetente kikérdezünk haladásodról és segítünk.

Beszerzés.

A gépek beszerzéséhez mindössze 1 hétre van szükség, köszönhetően partnereink gyorsaságának.

Te is kert angyala leszel.

Mindössze 3 hét alatt te is munkába állhatsz és kezdetét veszi egy új sikertörténet.

Jelentkezz és legyél Te is Garden Angels partnervállalkozó!

Jelentkezz és visszahívunk, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Hasznos kérdések és válaszok

A Garden Angels csapatának magját Makai Zsuzsanna és Makai Krisztián alkotja. Az üzleti életből, a cégépítéshez szükséges sokféle hasznos tudással és tapasztalattal érkeztünk a kertek világába.

  • 2018 októberében vásároltuk gépparkunkat és kötöttük első szerződésünket.
  • 2019 volt az első teljes üzleti évünk, melyet 4,9 m Ft profittal zártunk.
  • 2020-ban több, mint 70 folyamatos és eseti megbízásunk volt – és átléptük a 11 M Ft profittömeget.

Mi magunk dolgoztuk ki a Garden Angels jogi és szoftveres hátterét, a teljes adminisztrációt, a hatékonyságot optimalizáló legapróbb részleteket. Ezt a tudást adjuk tovább neked franchise partnerként. (A www.gardenangels.hu oldalon meglesheted munkáinkat.)

Nálunk nincs “beugró”, minden költség előre tervezhető, kiszámítható:

Franchise díj:

  • az első 12 hónapban 75 ezer Ft/hó
  • a következő évtől az árbevétel 10%-a, de minimum 75 ezer Ft /hó

A kezdő géppark (akkumulátoros eszközök és kézi szerszámok) ára 1-1,2 millió Ft.
Partnereink kedvezményeivel ezért az árért jóval több értéket kapsz, mintha az “utcáról” térnél be hozzájuk. A gépek könnyűek, környezetkímélőek, hosszú távon is kifizetődő választásnak minősülnek, mert igazán igényes munkát végezhetsz velük.

Ezen felül szükséged lesz egy utánfutóval rendelkező, vagy dobozos autóra, melyet szintén magadnak kell finanszíroznod (ha már van meglévő autód, azt is használhatod).

Amire egyáltalán nem kell költened, mert partnerünkként díjmentesen megkapod:

  • vállalkozásvezetési tanácsadás
  • bármikor elérhető kertgondozási tudásbázis
  • szoftveres háttér, mobil applikáció
  • jogi szaktanácsadás, teljes jogi rendszer
  • márkaépítés, arculattervezés, marketing

Könnyen beláthatod, hogy partnerünkként óriási lépéselőnybe jutsz.

Ha a vállalkozás indításához szükséges valamennyi költség rád hárulna, legalább 3-szor ennyi befektetéssel számolhatnál. Ha kíváncsi vagy egy személyre szabott számításra, jelentkezz, és veled együtt osztunk-szorzunk.

Azt szokták mondani, hogy egy jó alkalmazott úgy vigyáz a cég értékeire, „mintha a sajátja lenne”. Hát nem jobb, ha valóban az övé? Ez az egyik ok, amiért nem alkalmazottakat keresünk: hisszük, hogy saját sikereidért akkor tudsz legjobban küzdeni, ha a magad ura vagy.

Látjuk, érezzük a megbízók, a kerttulajdonosok nyitottságát, bizalmát felénk és partnervállalkozóink felé. És pontosan tudjuk azt is, hogy egy alkalmazott nem kapná meg tőlük a vállalkozónak járó bizalmat (saját értékeikre ők is vigyázni akarnak, féltik kertjüket).

Ne felejtsd el azt sem, hogy a kerti munkák szezonalitása miatt nagy szükség van a vállalkozói léttel járó rugalmas időbeosztásra is. Nyáron jóval hosszabb napok várnak rád, télen több a szabadidő.

Összességében tehát nyomós okokból: közös sikereink miatt döntöttünk úgy, hogy csakis partnervállalkozókkal dolgozunk.

Hosszú távú víziónk az, hogy partnervállalkozóinkkal együtt egy nagy és
mindig naprakész tudásbázist hozzunk létre. Hogy erős érdekérvényesítési képességünk
legyen a gépek, tápanyagok, növényvédő szerek beszerzésénél és nem utolsósorban, a legnemesebb értelemben vett JÓ emberekkel lehessünk körbevéve.

Mi azért imádjuk, mert nyugodtan, saját időbeosztásunk szerint, kiszámítható keretek között végezhetünk egy szívünknek kedves tevékenységet. Szerintünk neked is tetszeni fog az alkotás, a növekedés öröme és a biztonságot nyújtó háttér.

Ne felejtsd el, hogy a kertgondozás alapköve a bizalom. Ügyfeleid nemcsak a kertjükbe, hanem az életükbe is beengednek, amikor átadják a kertkapu kulcsát. Elvárják, hogy legyél pontos, diszkrét, megbízható, korrekt. A Garden Angels név kötelez: nem nekünk kell elsősorban megfelelned, hanem a megbízóknak, az ő bizalmukra kell méltónak lenned.

Nem ígérünk csodát. De abban biztos lehetsz, hogy ha kitartóan dolgozol, a siker nem marad el. A vírushelyzetben különösen felértékelődött a saját zöld terület, a kert szerepe. Még azok is szívesebben tölti az idejüket saját kertjük nyugalmában, akik eddig örökmozgóak voltak. Megbízható kertgondozóra nagyobb szükség van, mint bármikor: ezt frissen csatlakozott partnereink sikerei, eredményei is tanúsítják.

Eddigi tapasztalatok alapján egy partner kapacitását 1-2 hónap alatt tudjuk feltölteni ügyfelekkel az Ő működési területére optimalizált marketing kampánnyal. Ennek költségét is mi álljuk!

Igen, bárhol lehetsz, de kérjük, vedd figyelembe, hogy városod adottságait, a helyi viszonyokat, a kertes házzal rendelkező célcsoportot neked kell feltérképezned, illetve az árképzésnél is önállónak kell lenned a megadott kereteken belül. Természetesen segítünk, de nem dönthetünk helyetted. Hisszük, hogy hosszú távon ezzel szolgáljuk legjobban céljaidat.

Mi sem voltunk azok, és partnereink sem így kezdték. Amire szükséged van, az az erős elhatározás és a tettvágy. Bár minden támogatást megkapsz, nem fogjuk neked bizonygatni, hogy ez a te utad, a te boldogságod: 100%-ig biztosnak kell lenned benne.

Tapasztalataink alapján a „papírnál” a megbízók számára sokkal fontosabb az etikus üzleti magatartás és a korrekt árképzés. Ha oda a bizalom, könnyen felmondják a megbízást. Nem is hinnéd, hány kertet kellett rendbe tennünk magukat profi diplomásnak mondott kertészek alkalmazottai után – pusztán azért, mert ők a „minél gyorsabban minél többet” elvét követték.

A tanulás, a folyamatos önfejlesztés viszont elengedhetetlen (ahogyan minden szakmánál az manapság). Új gyepápolási trendek, fűmagkeverékek, műtrágyák, újabb típusú gépek jelennek meg, nem lehet rutinból dolgozni, mert a kert szépsége, épsége múlhat rajta. Az idők a kertben is változnak – és meggyőződésünk, hogy nem a zseni vagy az erős éli túl, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.

A korrekt vállalkozói hozzáállást alapból elvárjuk, a szakmaiság azonban szerencsére tanulható. Mi minden segítséget (infrastruktúrát, tudásanyagot, keretet) megadunk hozzá, hogy rugalmasan vedd az akadályokat.

Látjuk és érezzük ügyfeleink bizalmát felénk. Pontosan tudjuk, hogy egy alkalmazott nem kapná meg ugyanezt a bizalmat ügyfelünktől, illetve az sem racionális, hogy egy alkalmazott mindig úgy fogja elvégezni a munkát és úgy fog vigyázni a gépekre, az ügyfél értéktárgyaira, amiként ezt mi tesszük. Ezen felül nyáron nagyon hosszú napjaink is vannak, télen sok szabadidőnk van. Ezt nagyon nehéz egy 8 órás alkalmazottal jól kezelni.

Ezek miatt úgy döntöttünk, hogy partnervállalkozókkal dolgozunk, akiknél a fenti problémák kizárhatóak. Hosszú távú víziónk az, hogy az összes partnervállalkozónkkal együtt nagy és mindig naprakész tudásbázist hozzunk létre, összeadva erős érdekérvényesítési képességünk legyen a gépek, tápanyagok, növényvédő szerek beszerzésénél és körbe legyünk véve a legnemesebb értelembe vett JÓ emberekkel.